Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

Володимир Гройсман взяв участь у святкуванні Останнього дзвоника у середній загальноосвітній школі № 63

Володимир Гройсман взяв участь у святкуванні Останнього дзвоника у середній загальноосвітній школі № 63

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав школярів та випускників Київської середньої загальноосвітньої школи № 63 зі святом Останнього дзвоника.

"Я хочу сьогодні усіх привітати із завершенням навчального року, - заявив Голова Уряду під час урочистої шкільної лінійки. - Закінчився один етап вашого життя, починається інший. Напевно, він буде ще складнішим. Але коли є бажання, він буде для вас успішним. Ви зможете досягти тих цілей, які ставите перед собою".

Володимир Гройсман закликав випускників пам'ятати про свою школу і вчителів та бути відповідальними перед своїми наставниками і батьками, що їх виховували. "У кожного з вас вчителі вкладають не тільки свої знання і досвід, вони вкладають у кожного з вас свою душу, своє серце, своє тепло. І від того, як ви навчається, від того, наскільки добра створена атмосфера у школі, настільки ми будемо і жити успішно", - зазначив він.

Прем'єр-міністр також подякував вчителям за самовіддану працю. "Для мене освіта і все, що пов'язане з нею, - особливе, тому що я сам належу до родини освітян, і я знаю, що таке вчительська робота, я знаю, наскільки нелегко вчителям робити свою справу", - зазначив він.

"Я дуже хочу, щоб кожен ваш рік був успішним, щоб ви були радісними,  щоб у вас усе було якомога краще. Я бажаю, щоб усе те, що бажають вам ваші вчителі, відбулося у вашому житті. Будьте успішними, будьте найкращими. Добра вам, здоров'я, успіхів і зі святом", - побажав Прем'єр-міністр усім школярам з нагоди завершення навчального року.

Перейти до спискуВерсiя для друку