Головна  →  Новини районів  →  24 травня 2016

До спеціалізованої школи №194 "Перспектива" завітав Сорочинський ярмарок

До спеціалізованої школи №194 "Перспектива" завітав Сорочинський ярмарок

19 травня 2016 р. спеціалізована школа № 194 «Перспектива» разом з усією Україною святкувала День вишиванки. Але урочистості  не обмежилися лише демонстрацією патріотичного духу учнів та вчителів. Уявіть собі, що нам пощастило побувати на справжньому ЯРМАРКУ!

Це свято подарували нам учні 8-А класу, які під керівництвом вчителя української мови та літератури Білодід Наталі Віталіївни зуміли майстерно відтворити справжню атмосферу українського ярмарку. Із танцями та піснями, веселими гуморесками й дотепними діалогами вони увірвалися у розмірене шкільне життя.

За мотивами твору відомого українського письменника Миколи Гоголя "Сорочинський ярмарок" та українського фольклору була створена ця неймовірна феєрія. Стіни школи тремтіли від гучного та щирого реготу учнів.

Надзвичайно влучно підібрані усі елементи театрального дійства: костюми, музичний супровід та декорації. Діти запам’ятали чаркування чоловіків, «навчилися» правильно торгуватися на базарі, зачаровано милувалися справжнім циганським танцем і натхненно підспівували фінальній пісні.

Перейти до спискуВерсiя для друку