Головна  →  Новини  →  16 травня 2016

Освітяни та школярі міста Києва взяли участь у 49-му туристсько-спортивному зльоті учнівської молоді

Освітяни та школярі міста Києва взяли участь у 49-му туристсько-спортивному  зльоті учнівської молоді

Протягом трьох днів,  з 13 по 15 травня 2016 року, на стрімких пагорбах древнього міста Вишгорода КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання»  підводив підсумки туристсько-краєзнавчо-патріотичної роботи в навчальних закладах столиці, провівши 49 туристсько-спортивний та 6 краєзнавчий національно-патріотичні зльоти учнівської молоді,  присвячених 25-й річниці Незалежності України.

Не зважаючи на погодні умови, майже 900 дітей та педагогів з усіх районів Києва, продемонстрували високу спортивну майстерність на етапах «Водний туризм», «Техніка пішохідного  та велосипедного туризму», «Спортивне орієнтування» та набуті знання з краєзнавчих напрямів «Етнографія», «Геологічне краєзнавство» «Археологія» тощо.

Урочисто відкрила Зльот директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва Фіданян Олена Григорівна.  Олена Фіданян побажала учасникам наснаги та натхнення у подоланні туристських перешкод та краєзнавчих завдань.

Програма  Зльоту була надзвичайно насичена, а погодні умови лише гартували туристський дух. Вечорами  у туристському таборі лунали пісні – усі бажаючі мали змогу взяти участь у конкурсі патріотичної пісні «Ми діти твої, Україно!». Усі команди отримали нагороди та неймовірне задоволення від зльоту.

Перейти до спискуВерсiя для друку