Головна  →  Новини  →  6 травня 2016

Урочистий парад «За пам'ять, за славу, за честь…»

Урочистий парад «За пам'ять, за славу, за честь…»

6 травня на території Національного музею історії  України в Другій світовій війні відбувся урочистий парад «За пам'ять, за славу, за честь…».

Четвертий рік поспіль ліцей-інтернат № 23 «Кадетський корпус» з посиленою військово-фізичною підготовкою Шевченківського району м. Києва за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) проводить традиційно національно - патріотичний захід  на території Національного музею історії України в Другій світовій війні.

Надзвичайно піднесена атмосфера свята: урочисте шикування, внесення Великого Державного Прапору України, покладання квітів до пам’ятників. Маршем пройшли ліцеїсти «Кадетського корпусу» з посиленою військово-фізичною підготовкою, ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна,  учні Київського вищого професійного училища зв’язку з посиленою військово-фізичною підготовкою  з дотримання усіх військових традицій та ритуалів.

 У параді взяли участьпредставники Міністерства освіти і науки України, Міністерства оборони України, керівництво Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради, Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації,  а також шефи ліцею – співробітники Служби зовнішньої розвідки України, ветерани Великої Вітчизняної війни, представники всеукраїнських громадських організацій «Спілки ветеранів Великої Вітчизняної війни Шевченківського району міста Києва», «Київська міська спілка ветеранів АТО». 

Перейти до спискуВерсiя для друку