Головна  →  Новини  →  5 травня 2016

У Деснянському районі пройшла церемонія покладання квітів до «Обеліску Слави»

У Деснянському районі пройшла церемонія покладання квітів до «Обеліску Слави»

5 травня 2016 року з нагоди відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, напередодні Дня пам’яті та примирення, у парку «Деснянський» відбулася урочиста церемонія покладання квітів до «Обеліску Слави».

У Деснянському районі вже стало традицією напередодні урочистої церемонії вітати ветеранів та учасників заходу символом пам’яті – Червоним маком. Сьогодні символи пам’яті, виготовлені руками школярів, лідери учнівського самоврядування вручали ветеранам та представникам Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації. Живий коридор був ще одним виразом пошани тим, хто захищав та захищає зараз нашу Батьківщину. Учасники церемонії вшанували пам’ять загиблих в роки війни хвилиною мовчання.

Із словами привітання та вдячності до ветеранів звернувся виконуючий обов’язки голови Деснянської РДА Віктор Васильович Крохмалюк. Теплі слова з надією на мирне небо від усіх дітей та учнівської молоді виголосила Яценко Марія - президент Ради лідерів учнівського самоврядування Деснянського району.

Учні та педагоги школи І ІІІ ступенів № 278 Деснянського району міста Києва взяли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятників Невідомого солдата та Визволителів у селі Троєщина.

Перейти до спискуВерсiя для друку