КМДА Київська міська державна адміністрація


5 травня 2016

Травневі забави у Київському Палаці дітей та юнацтва

Травневі забави у  Київському Палаці дітей та юнацтва

2-3 травня – чудовий день для родинного відпочинку! Гарно відпочити можна було не лише в парку, ботанічному саду, за містом, а й на території Київського Палацу дітей та юнацтва. Тут відбулися «Травневі забави».

Чудова погода надавала святу особливої весняної атмосфери. А вихованці відділу художньої творчості прикрасили дійство концертом. Свою виконавчу майстерність продемонстрували зразковий колектив ансамбль музичних інструментів «Експромт» (керівник – Ганна Ільєнко) та солісти народного художнього колективу естрадно-духового оркестру «Юність» (художній керівник та диригент – відмінник освіти України Михайло Нестерук, керівник – Михайло Цибулько), солісти народного художнього колективу дитячо-юнацького цирку «Але-Ап» (керівник — Ірина Гінжалюк).

Відділи соціальних ініціатив і партнерства, туризму, краєзнавства та патріотичного виховання, біології, народної творчості, агентство «ЮН-ПРЕС», психологічного та методичного забезпечення підготували інтерактивні ігри, вікторини, де усі охочі змогли відкрити для себе багато нового: оволодіти майстерністю скелелазіння і навчилися складати різноманітні макети та іграшки з «Lego», отримували поради від юних кінологів, виготовляли сувеніри та святкові листівки для ветеранів та воїнів АТО.

Гості свята зарядилися позитивним травневим настроєм на цілий день.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.