Головна  →  Новини  →  5 травня 2016

Травневі забави у Київському Палаці дітей та юнацтва

Травневі забави у  Київському Палаці дітей та юнацтва

2-3 травня – чудовий день для родинного відпочинку! Гарно відпочити можна було не лише в парку, ботанічному саду, за містом, а й на території Київського Палацу дітей та юнацтва. Тут відбулися «Травневі забави».

Чудова погода надавала святу особливої весняної атмосфери. А вихованці відділу художньої творчості прикрасили дійство концертом. Свою виконавчу майстерність продемонстрували зразковий колектив ансамбль музичних інструментів «Експромт» (керівник – Ганна Ільєнко) та солісти народного художнього колективу естрадно-духового оркестру «Юність» (художній керівник та диригент – відмінник освіти України Михайло Нестерук, керівник – Михайло Цибулько), солісти народного художнього колективу дитячо-юнацького цирку «Але-Ап» (керівник — Ірина Гінжалюк).

Відділи соціальних ініціатив і партнерства, туризму, краєзнавства та патріотичного виховання, біології, народної творчості, агентство «ЮН-ПРЕС», психологічного та методичного забезпечення підготували інтерактивні ігри, вікторини, де усі охочі змогли відкрити для себе багато нового: оволодіти майстерністю скелелазіння і навчилися складати різноманітні макети та іграшки з «Lego», отримували поради від юних кінологів, виготовляли сувеніри та святкові листівки для ветеранів та воїнів АТО.

Гості свята зарядилися позитивним травневим настроєм на цілий день.

Перейти до спискуВерсiя для друку