Головна  →  Новини  →  29 квітня 2016

Гімназія «Столиця» серед лідерів за підсумками Всеукраїнських олімпіад з американістики, європейських студій та іспаністики

Гімназія «Столиця» серед лідерів за підсумками Всеукраїнських олімпіад з американістики, європейських студій та іспаністики

Учні 10-11 класів НЗО «Гімназія «Столиця» взяли участь в олімпіадах з американістики, європейських студій та іспаністики, що проводилися історичним факультетом Київського національного університету ім. Тараса Шевченка спільно з програмою Єврокомісії «TwinningPlusUkraine», Асоціацією іспаністів України та громадськими організаціями «Ліга інтернів», «Сучасний світ молоді» за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Посольства Королівства Іспанія в Україні.

До першого туру змагань учні писали есе на актуальні теми щодо проблем минулого і сьогодення США, Іспанії та інших країн.

До другого туру були відібрані кращі 65 робіт з усієї України, серед яких нариси старшокласниць НЗО «Гімназія «Столиця» Дар’ї Карпенко, Олени Сіліч, Катерини Половинки.

Нещодавно відбувся очний (другий) тур олімпіади, який проходив у формі тестування за відповідними дисциплінами.

Учні «НЗО Гімназія «Столиця» були відзначені журі конкурсу дипломами та пам’ятними призами. Так, Катерині Половинці нагороду вручив Посол Іспанії в Україні Вельмишановний пан Херардо Анхель Бугайо Оттоне, а Дар’ю Карпенко нагородила виконавчий директор громадської організації «Ліга Інтернів» Марія Савіна.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку