Головна  →  Новини  →  29 квітня 2016

Естафету єдності, звитяги та слави прийняли учні Печерського району

Естафету єдності, звитяги та слави прийняли учні Печерського району

У спеціалізованій школі № 17 в рамках національно-патріотичного проекту «Нам Україна вище над усе!» відбулась церемонія передачі Естафети єдності, звитяги та слави і прапора 14-Ї окремої мотострілкової бригади Збройних Сил України.

Протягом двох місяців Естафета єдності, звитяги та слави крокувала Подільським районом, від закладу до закладу. Під бойовим стягом проходили уроки мужності, урочисті лінійки, зустрічі та бесіди з учасниками антитерористичної операції. І сьогодні, прапор, який став символом незламності бойового духу, патріотизму, гордості, віри в перемогу прийняли учні Печерського району.

На святі були присутні почесні гості: начальник управління освіти Васіна Марина Володимирівна, учасники антитерористичної операції: Лисаченко Володимир Васильович, Кучер Олександр Петрович, Пономаренко Віталій Валерійович, Скарбенчук Віктор Миколайович, Антонюк Леонід Леонідович, Головко Дмитро Володимирович, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів – випускників закладів освіти Подільського району.

Із теплими словами вдячності і співчуття звернулась начальник управління освіти Васіна М.В. до Обіжісвіт Ірини Володимирівни, матері загиблої героїні, мужньої захисниці Батьківщини. «Вам  випала гірка материнська доля, але Ви виховали справжнього патріота, яким пишається наш народ і не забуде ніколи».

Завершилась церемонія передачі Естафети єдності, звитяги та слави маленьким музичним подарунком від дітей для воїнам АТО - яскравим дитячим концертом.

Перейти до спискуВерсiя для друку