Головна  →  Новини районів  →  27 квітня 2016

Святкування Всесвітнього дня танцю в навчально-виховному комплексі «ДНЗ-ЗНЗ» «Сузір'я» Святошинського району

Святкування Всесвітнього дня танцю в навчально-виховному комплексі «ДНЗ-ЗНЗ» «Сузір'я» Святошинського району

Мистецтво танцю - це загальнолюдське явище, що дарує людям радість. Завдяки йому ми маємо можливість доторкнутися до піднесеного, хвилюючого і чарівного світу мистецтва. Танець - це рух, а рух це життя, а життя - справжні почуття і хвилюючі емоції.

29 квітня — день особливий для всіх, хто живе у ритмі танцю. Адже у всьому світі він відзначається як Всесвітній (Міжнародний) день танцю.

У цей день «танцюючий світ» відзначає своє професійне свято – театри опери та балету, сучасні танцювальні трупи, ансамблі сучасного бального та народного танцю та інші, як професійні, так і самодіяльні артисти.

Вже стало доброю традицією в житті НВК «ДНЗ-ЗНЗ» «Сузір'я» Святошинського району святкування Всесвітнього дню танцю. Тематичний тиждень, присвячений цьому мистецькому святу, проводиться з метою привернути увагу дітей та їх батьків до танцю як мистецтва, розвинути у дітей прояву танцювальної вигадки, реалізувати дитячі пропозиції.

Під час проведення тематичного тижня та святкування Всесвітнього дня танцю у закладі повідомляється батькам вихованців про мистецькі свята та проведення днів мистецтв у НВК, поповнюються інформаційні матеріали для батьків про роль хореографічного мистецтва у вихованні дітей дошкільного віку, пропонуються адреси хореографічних студій Святошинського району. Діти із задоволенням приймають участь у заняттях, присвячених Всесвітньому дню танцю, фантазують та імпровізують під час проведення музично-рухових хвилинок під супровід фольклорної, класичної, сучасної музики, музики народів світу, під час розваги «Танцюють всі!», виконують улюблені сольні та колективні танці.

Разом з батьками приймають участь у фестивалі танців, відвідують міські мистецькі заходи, переглядають телепередачі хореографічного напрямку, виготовляють костюми для танців.

Святкування Всесвітнього дня танцю - це ще одна нагода «золотому трикутнику» - педагогам, дітям та батькам спільними зусиллями подарувати одне одному радість, створити яскраве свято, насичене вітаннями, музикою, танцями та гарним настроєм.

Перейти до спискуВерсiя для друку