Головна  →  Новини районів  →  8 квітня 2016

Підписання договору про співробітництво Київського університету імені Бориса Грінченка з Державною службою зайнятості

Підписання договору про співробітництво Київського університету імені Бориса Грінченка з Державною службою зайнятості

6 квітня 2016 року в приміщенні ректорату Київського університету імені Бориса Грінченка було підписано договір про співробітництво з Державною службою зайнятості.

Метою підписання є реалізація проектів у сфері сприяння зайнятості молодих фахівців, інформування студентів Університету про стан і основні тенденції локального ринку праці, в тому числі, попит і пропозицію на робочу силу, вимоги роботодавців до шукачів роботи, діяльності, спрямованої на створення нових робочих місць, проведення системи заходів щодо соціального захисту молоді.

Договір було підписано ректором Університету – Віктором Олександровичем Огнев’юком та заступником Голови Державної служби зайнятості – Кравченком Сергієм Сергійовичем. Під час процесу підписання були присутні:  проректор з науково-методичної та навчальної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка – Жильцов Олексій Борисович, начальник відділу комунікацій з громадськістю та ЗМІ Державної служби зайнятості – Коваленко Костянтин Анатолійович, начальник Управління посередництва та міжнародного співробітництва Державної служби зайнятості – Горленко Віктор Вікторович.

 

У договорі визначено обов’язки кожної сторони, зокрема: спільна організація, проведення та участь у «ярмарках вакансій»; презентації роботодавців на тренінгах, семінарах, практичних заняттях, круглих столах, науково-практичних конференціях з метою сприяння працевлаштуванню студентів та випускників Університету Грінченка.

Співпраця з Державною службою зайнятості є важливою для нашого Університету, адже безпосередньо сприятиме працевлаштуванню випускників, їхньому  кар’єрному зростанню та особистісному розвитку.

Результатом зустрічі також стала домовленість, що незабаром фахівці служби зайнятості проведуть для студентів Університету Грінченка ярмарок вакансій.

Перейти до спискуВерсiя для друку