Головна  →  Новини  →  5 лютого 2016

Оголошується відбір компанії на виконання ремонтно-будівельних робіт у дитячому навчальному закладі міста Києва.

Оголошується відбір компанії на виконання ремонтно-будівельних робіт у дитячому навчальному закладі міста Києва.

Уряд України отримав грант від уряду Федеративної Республіки Німеччина, витрата коштів якого контролюєтьсяKfW Development Bank, для фінансування проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури», що впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій у м. Київ та Львів, і має намір використати частину цих коштів для здійснення належних платежів у межах Договору, для укладання якого було надруковано це оголошення.

Агенція з Впровадження (АпВ) спільно з Українським Фондом Соціальних Інвестицій цією об’явою запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані Тендерні пропозиції для виконання таких видів Робіт у межах Мікропроекту № 13-80-00-012 ‘Покращення умов надання послуг дошкільної освіти та створення додаткових місць у дошкільному навчальному закладі №527 Оболонського району м. Києва/ KfW‘: капітальний ремонт групових кімнат: внутрішнє оздоблення приміщень, заміна внутрішніх дверей, заміна підлоги, влаштування теплої підлоги в ігровій кімнаті та спальні, відновдення санвузлів, сантехнічні та електромонтажні роботи, заміна системи опалення, встановлення приточно-витяжної системи вентиляції. Підрядники повинні мати досвід проведення будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

Ви можете безкоштовно отримати Тендерну Документацію за такими адресами: УФСІ: м. Київ, Контрактова площа, буд. 12, 2-й поверх, відповідальна особа - Мокрицька Ірина Анатоліївна, спеціаліст із закупівель (у робочі дні з 9:00 до 18:00) та АпВ: м. Київ, пр-т Маршала Рокосовського, буд. 6-б, каб. завідуючої, відповідальна особа – Вечірко Лілія Володимиріна, директор ДНЗ № 527 (у робочі дні з 9:00 до 17:00). Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Тендерних пропозицій і повинні бути доставлені за вищенаведеною адресою АпВ не пізніше ніж 12:00, 23.02.2016р., після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Зацікавлені Підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресами, зазначеними вище, та за телефонами (068) 951099-09 (УФСІ) та (044) 432-54-81 (АпВ)

Передтендерну конференцію буде проведено о 12:00, 12.02.2016 р., за адресою АпВ.

Тендерні Пропозиції, надані пізніше за встановлений термін, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Перейти до спискуВерсiя для друку