Головна  →  Новини  →  3 лютого 2016

На бал усією родиною. Гімназія “Прем’єр” дала старт європейській традиції організовувати благодійні бали

На бал усією родиною. Гімназія “Прем’єр” дала старт європейській традиції організовувати благодійні бали

Бал для тих, кого ми любимо, бал для найрідніших — батьків. “Родинний бал” зібрав тих, кому небайдужа доля майбутньої інтелектуальної, економічної, правової еліти нації — у першу чергу на подію завітали батьки гімназистів “Прем’єру”, серед почесних гостей — викладачі, вихователі, куратори класів.

Ініціативу провести свято для батьків підтримали усі охочі, активні і небайдужі. Тож увесь організаційний тягар був покладений на плечі самих учнів і викладачів. Цікаві ідеї, винаходи, креативні думки — усе бралося до уваги і розглядалося суворим оргкомітетом учнівського самоврядування. А все, що робиться гуртом, обов'язково стане оригінальним, неповторним, запам'ятається назавжди.

У рамках родинного балу учасники здійснили екскурс у історію церемонії Віденського балу та взяли участь у танцювальному майстер-клас за програмою Європейської та класичної бальної програми, змагались у кумедних конкурсах та вікторинах, вигадували і створювати індивідуальні образи.

Родинний бал гімназії “Прем’єр” як і низка заходів, які постійно проводяться у навчальному закладі, дозволив ще раз переконатись, що робити добро для інших — це  шлях до людяності, доброти, поваги. Концепція заходу полягає у популяризації родинного дозвілля, як і навчального процесу, тож тільки разом легко і ставати на паркет, і підкорювати Говерлу, і готуватися до ЗНО. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку