Головна  →  Новини районів  →  30 грудня 2015

Серпантин казок у гімназії «Прем’єр»

Найочікуваніше зимове свято наближається і учні початкової школи гімназії «Прем’єр» з нетерпінням готувалися до нього і чекали на прем’єру новорічних вистав, подарунки, дива. Красуня ялинка об’єднала всіх у новорічний хоровод, герої казок дивовижним чином змусили усіх повірити у дива і перемогу добра над злими чарами, а веселі ігри і забави зарядили енергію позитиву ще на цілий рік.

Щоразу учасники приємно дивують своїх глядачів новою акторською грою, перевтіленням, дарують нові емоції і гарний святковий настрій. Цього року несподіваний сюрприз для дітей вирішили зробити батьки 2а класу. Вони стали героями новорічної казки «Дванадцять місяців». У цьому творі, як і в будь-якій іншій казці, змагаються добро зі злом. В образі пасербниці зображене добро, чуйність, а мачуха і її дочка є втіленням злості та заздрості. Пасербниці доводиться підкорятися вказівкам мачухи, навіть якщо ці вказівки позбавлені здорового глузду, тому вона йде взимку до лісу за пролісками. Як і в будь-якій казці, добро винагороджується, а зло караться. 

Глядачі поринули у казкову атмосферу і дійство з іграми, танцями і конкурсами, яке подарувало дітям море радості та веселощів. Сяючі очі дітей говорили про те, що їм сподобалась вистава, і що вони пишаються своїми талановитими батьками!

У створені передноворічної казки брали участь учні і батьки 2а класу:

- принцеса - Швець Валерія;

- пасербниця - Кравченко Анна;

- фрейліни - Погребна Ірина, Кафтя Ангеліна, Кравченко Ірина, Шневська Світлана (батьки);

- підсніжники - Панченко Анна та Шневська Ліза;

- вчитель - Савченко Владислав Віталійович - вчитель фізкультури.

А учні 3а класу запросили усіх у казковий ліс англомовної казки «Білосніжка». Грати ролі англійською учням не звикати, адже вони поглиблено вивчають іноземні, а викладачами є справжнісінькі носії мови з Американської Академії. Сім гномів, тендітна Білосніжка, велична Королева, Дзеркало – усі бездоганно продемонстрували історію маленької дівчинки і закохали у виставу. До речі, вибір казки саме німецьких письменників братів Ґрімм стався не випадково, адже саме Якоб і Вільгельм Ґрімми прославилися як відомі вчені у галузі мовознавства і дослідники змін звучання слів з плином часу.

Новорічне і, можна сказати, сімейне свято, яке відбулося у 1-3 класах  гімназії «Прем’єр», було справді веселим, цікавим, несподіваним, сучасним! І ,напевно, залишиться на згадку надовго у кожного, хто його бачив.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку