Головна  →  Новини  →  28 грудня 2015

Мітинг-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки на честь випускника гімназії № 154 Недоводієва Микити, загиблого в зоні АТО

Мітинг-реквієм з нагоди відкриття меморіальної дошки на честь випускника гімназії № 154 Недоводієва Микити, загиблого в зоні АТО

28 грудня 2015 року у гімназії № 154 Святошинського району міста Києва відкрито меморіальну дошку на честь Недоводієва Микити, який загинув  9 лютого 2015 року у селі Логвинове Артемівського району Донецької області.  

Указом Президента України від 13 серпня 2015 року № 473/2015 «За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Надоводієв М.О. нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ  ступеня (посмертно) та медаллю «За жертовність та любов до України» від Української православної церкви Київського патріархату. Посмертно присвоєне військове звання «підполковник».

Микита Недоводієв навчався 10 років у школі №154 та закінчив  її у  1998. І все своє подальше життя присвятив військовій справі. Після закінчення Харківського інституту танкових військ став заступником командира роти навчально-бойового озброєння і техніки технічної частини 1377-го окремого навчального розвідувального батальйону 169-го навчального Гвардійського центру. Був на посадах командира навчального танкового взводу навчальної танкової роти навчального танкового батальйону, командира автомобільного взводу автомобільної колони, начальника бронетанкової служби технічної частини Генерального штабу Збройних Сил України.

Ім’я героя внесено до Книги пам’яті загиблих

Вічна пам’ять героям!!!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку