Головна  →  Новини  →  28 грудня 2015

Новорічна музична феєрія-казка «Три горішки для Попелюшки»

Новорічна музична феєрія-казка «Три горішки для Попелюшки»

26 грудня у концертній залі «Київпроект» відбулася благодійна новорічна музична феєрія-казка «Три горішки для Попелюшки» для 480-ти дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. 

Вистава підготовлена за мотивами всіма улюбленої з дитинства казки «Попелюшка». Вже з перших хвилин малеча потрапила у дивовижний світ чудес та перевлітень. Кожний горішок – це не просто дарунок, це маленький крок на шляху до щастя. Історія доброї і чуйної Попелюшки не залишила маленьких гостей байдужими. Разом із героями казки юні глядачі побували на новорічному королівському балу і стали свідками чарівної зустрічі Попелюшки з Принцом. У казці багато інтерактивного спілкування казкових персонажів з глядачем, - цьому сприяла атмосфера концертної зали. На завершення вистави Дід Мороз приготував подарунок для діток: «Пам'ятне Новорічне фото з Дідом Морозом».

Новорічне свято проведено за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту і соціального партнера - Товариства з обмеженою відповідальністю «Організаційне агенство Френдс».

Перейти до спискуВерсiя для друку