Головна  →  Новини  →  24 грудня 2015

Віталій Кличко привітав з Новим роком дітей з особливими потребами на святі в Колонній залі КМДА

Віталій Кличко привітав з Новим роком дітей з особливими потребами на святі в Колонній залі КМДА

Київський міський голова Віталій Кличко під час святкової ялинки в Колонній залі КМДА привітав з новорічними святами дітей з особливими потребами.

«Сьогодні за традицією у нас у мерії протягом дня відбудуться «Новорічні вистави» для маленьких киян. Ви подивитесь виставу, в якій у боротьбі добрих і злих сил все одно переможе добро. Хочу вас запевнити, що добро завжди перемагає. Головне – вірити в це і самому робити добро», – зазначив Віталій Кличко.

Мер привітав дітей з Новим 2016 роком та Різдвом Христовим. «Новорічні свята – це час справжніх чудес і цікавих пригод. Бажаю вам у новому році міцного здоров’я, і головне – щоб ви мріяли! Миру, натхнення, успіху та гарного настрою», – сказав мер.

Віталій Кличко також подякував волонтерам соціальних служб, які турбуються про дітей з особливими потребами. І зазначив, що протягом дня у Колонній залі відбудуться вистави дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, для дітей, чиї батьки є учасниками АТО і сьогодні на Сході захищають нашу державу, дітей переселенців, які змушені були покинути свої домівки через військову агресію Росії.

Перейти до спискуВерсiя для друку