Головна  →  Новини районів  →  22 грудня 2015

Ханукальні вогники у гімназії-інтернаті №299

Ханукальні вогники у гімназії-інтернаті №299

Ось і прийшло у привітний шкільний дім чудове та веселе свято — Ханука.

Гімназія-інтернат №299 провела насичений  ханукальний тиждень. Запалення кожної нової свічки відзначалося  іграми, конкурсами,  вікторинами, під час яких учні дізнавалися нові факти єврейської історії.

Першого дня для учнів початкової школи відбувся конкур «Ханукія». Учні виготовляли поробки з природничих матеріалів. Переможецею конкурсу стала учениця 3 класу Мадар Єва. А учні старшої школи малювали комікси на тему свята.

Другого дня учні пекли смачне святкове печиво, яким пригостили вчителів та батьків.

Третій день був одним з найвеселіших! Вся гімназія чудово провела день в одному з розважальних комплексів (дякуючи Піклувальній раді гімназії-інтернату).

Четвертий день був присвячений любим мамам. Дівчата початкових класів приготували вірші, пісні, танки, сценки, в яких подякували своїм мамам за піклування, турботу та любов. Мами розчулися до сліз! Потім був солодкий стіл, який приготували мами. А найцікавішим був майстер-клас з виготовлення прикрас.

І закінчився святковий тиждень ханукальною виставою, яку підготували заступник директора з виховної роботи Федорова Інна Володимирівна, педагог-організатор Резнікова Тетяна Борисівна, вчитель музики Камінська Лариса Олексіївна, та керівник танцювального гуртка Опанасенко Катерина. У виставі брали учні всіх класів. У виставі розповідалась історія свята, згадувалися імена героїв, що дали гідну відсіч грекам і зберегли традиції.

Учні, батьки, вчителі проводжають  Хануку веселими оплесками. Але теплі спогади про свято  надовго залишаться в стінах гімназії-інтернату, тому що воно дозволило її мешканцям  доторкнутися до дива!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку