Головна  →  Новини  →  21 грудня 2015

У передчутті новорічного дива

У передчутті новорічного дива

20 грудня у Київському міському будинку вчителя відбулася акція «У передчутті новорічного дива». Серед гостей свята - 150 діток, батьки яких загинули під час проведення АТО на сході країни та захисників, які зараз на передовій.  Дитячі творчі колективи: Мистецька фундація «Ера дитячої творчості ІІІ-го тисячоліття» шоу-театр «Ера творчості» Центру дитячої та юнацької творчості Дніпровського району, керівники Катерина Фоя та Тетяна Цуркан; зразковий художній колектив ансамбль танцю «Сувенір» Центру дитячої та юнацької творчості Дніпровського району, керівник Ірина Ткачук; ансамбль сучасно-спортивного танцю «Аделаїда-Денс» спеціалізованої школи  №125 Дніпровського району, керівник Марина Любимова-Лисиця; студія моди та стилю «Kids style», керівники Тетяна Семенюк та Таміла Шелудько; співачки Софія Кінах та Марія Кузьменко; лабораторія наукових розваг «Весела наука» підготували для маленьких гостей свято передчуття великого новорічного дива з самими теплими і щирими побажаннями: дива, удачі, казкового року, чемності, здоров’я, впевненості, успіхів і головним найбільшим побажанням, стало побажання миру.

Акція відбулася за сприяння Департаменту освіти і науки молоді та спорту КМДА, підтримки Української спілки промисловців і підприємців.

Свято розпочалось у холі Будинку вчителя, де на маленьких глядачів чекали лідери районного об’єднання старшокласників «ДНІПРО», величезна мавпочка, Дід Мороз і Снігуронька, іграшки-гіганти, новорічні задекоровані майданчики для фото- історій.

Вихованці творчих колективів продовжили акцію і підготували для воїнів АТО свої малюнки, вітальні листівки, поробки, солодощі, що днями відправлять на схід країни для наших героїв. 

Перейти до спискуВерсiя для друку