Головна  →  Новини районів  →  21 грудня 2015

Державна служба України з надзвичайних ситуацій у спеціальній школі-інтернаті №16

Хай Миколай у вишиванці розбудить подарунком вранці
І принесе у твою хату добробут, радості багато.

 День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожна дитинки сподівається на маленьке диво, котре під силу лише Святому Миколаю, і з нетерпінням його чекає.

Привітати дітей з особливими освітніми потребами і подарунками від святого Миколая прийшли сильні надійні друзі – рятувальники: голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Олександрович Чечоткін, начальник Головного управління ДСНС України в м.Києві Ватолін Андрій Геннадійович, начальник управління Святошинського РУ ГУ ДСНС Деревинський Юрій Володимирович.

 Діти зустріли шановних гостей виставкою творчих робіт, презентували майстеркласи з виготовлення дитячих поробок у різних техніках – художнього витинання, бісероплетіння, бісерного ткацтва, фелтінгу, квілінгу, вишивання тощо, демонстрували новорічні іграшки, виконане власноруч взуття.

Пан Чечоткін М.О. охоче спілкувався з дітьми, цікавився їхніми успіхами, умовами, в яких живуть і навчаються діти. Гості відвідали навчальні класи із сучасним корекційним обладнанням, зал лікувальної фізкультури, затишну ігрову кімнату, відремонтовані спальні приміщення.

В актовому залі відбулася казкова вистава, у якій учні-актори розповіли про свої мрії напередодні свята Миколая. Усі ми знаємо: тієї ночі, як тільки заснемо, миттю прилетить на золотих санях Миколай – з білою бородою, в теплому кожусі, а головне – з великим мішком подарунків.

Та не все так просто. Разом з Миколаєм приходили ще ангел і чортик – і от саме вони розповідали Чудотворцю, якого саме подарунка заслужила ця дитина.

Але на казкових вагах переважило добро і кожен вихованець школи-інтернату отримав дарунок, солодощі, фрукти особисто від Голови ДСНС України пана Чечоткіна М.О.

А начальник управління Святошинського РУ ГУ ДСНС Деревинський Ю. В. передав від Миколая люмінесцентні лампи для закладу.

 Педагогічний колектив навчального закладу висловив вищому керівництву і працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій найщирішу вдячність за увагу та дарунки і за небайдуже ставлення до дітей з особливими освітніми потребами і сподівається, що вдячні дитячі серця передали краплинку Любові у душу кожного з присутніх.

Перейти до спискуВерсiя для друку