Головна  →  Новини районів  →  18 грудня 2015

Результати атестації дошкільного навчального закладу №208

Результати атестації дошкільного навчального закладу №208

У дошкільному навчальному закладі №208 (проспект Оболонський, 7-а) проведено державну атестацію.

Комісією вивчені напрями діяльності дошкільного навчального закладу, визначені робочою програмою, підготовлений  аргументований висновок за  результатами атестаційної експертизи, надані конкретні рекомендації щодо підвищення якості надання освітніх послуг.

Згідно наказу від 01.12.2015 року №665 «Про підсумки державної атестації дошкільного навчального закладу №208»  дошкільний навчальний заклад визнано атестованим.

У закладі проводиться систематична цілеспрямована  робота  по забезпеченню виконання Базового компоненту дошкільної освіти, як  державного  стандарту, який реалізується програмами «Дитина», «Впевнений старт».

Основним завданням  роботи дошкільного закладу є збереження та зміцнення фізичного та психічного здоров'я дітей, формування в них свідомого ставлення  до власного здоров'я.

Дошкільний навчальний заклад впроваджує в роботу інноваційний освітній проект «Розквіт», спрямований на формування у дітей навчально-дослідницьких умінь. Реалізація зазначеного проекту сприяє вихованню  у дітей інтересу до різних наук про природу і розуміння їх значення для людини, спонукає дітей до висування своїх особистих гіпотез, обміну думками, обговорення  результатів дослідів.

Добре налагоджена робота психологічної служби, яка  допомагає вихователям у створенні розвивального середовища, комфортного мікроклімату і позитивного налаштування на роботу у групі. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку