КМДА Київська міська державна адміністрація


9 грудня 2015

День самоврядування у ЗНЗ №104 ім.О.Ольжича

День самоврядування у ЗНЗ №104 ім.О.Ольжича

У СЗШ № 104 ім.О.Ольжича відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління – майбутньої нації.

Робочий день розпочався з апаратної наради. Посаду директора школи виконував Сидоренко Артем - президент учнівської ради школи.

У дні учнівського самоврядування в якості педагогів і адміністрації школи взяли учні 8-11 класів.  Старшокласники мали можливість попробувати себе в  ролі педагога, зрозуміти, як це – бути вчителем. Було проведено 8 фрагментів уроків учнями школи. У цей день учнівське самоврядування отримало термінове повідомлення про виконання низки заходів у школі а саме:

  • перевірити наявність щоденників у 9-тих класах – виявлено 2 учні без щоденників;
  • контроль за наявністю спортивної форми на уроках фізичного виховання перевірено 8 класів – виявлено 7 учнів;
  • провести моніторинг пошкоджених вікон у приміщенні школи виявлено – 5 пошкоджених склопакетів.

Весь навчально-виховний процес в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністраторів школи .

До школи завітали кореспонденти місцевої газети «Пуща-Водиця». Учні, які перебували в ролі вчителів та адміністрації надали інтерв’ю про проведений день та плани на майбутнє.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.