Головна  →  Новини  →  3 грудня 2015

Щастя бути разом!

Щастя бути разом!

У переддень Міжнародного дня інвалідів, у рамках другого етапу проекту «Марафон добрих cправ», 2 грудня 2015 року в Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району відбулася Благодійна соціальна акція «Щастя бути разом» для дітей з особливими освітніми потребами та їх батьків.  

 Захід проведено з метою соціальної адаптації дітей з обмеженими можливостями та інтеграції їх у суспільне життя, залучення дошкільників разом з батьками до спільного проведення навчально-виховних, святково-розважальних заходів, встановлення дружніх, позитивних стосунків з однолітками, сприяння в самоствердженні, самореалізації дітей, виховання доброзичливості, чуйності, бажання дарувати добро й радість оточуючим.     

Діти та батьки з великим задоволенням взяли участь у майстер-класах:    «Прикраси для друга» - плетіння з резинок, «Дивовижні перетворення» - виготовлення фігурок з пухнастих  дротиків, «Святкова свічка» - виготовлення свічок з воскових пластинок,  «Паперові журавлики» - виготовлення журавликів з паперу, «Аквагрим» - малюнки на обличчі, «Ляльки-обереги» - виготовлення ляльок, «Відчуй себе кондитером» - оздоблення печива, «Солодкі фантазії» - вироби з цукерок.

У святково-розважальній програмі «Добре серце» особливі діти виявили спроможність творити дива, продемонстрували свої таланти, творчі здібності. Позитивними емоціями, почуттями добра, радості, любові наповнилися серця батьків і дітей під час проведення флешмобу «Малесенькі долоньки». 

Діти отримали подяки та подарунки.

          

 

Перейти до спискуВерсiя для друку