Головна  →  Новини  →  30 листопада 2015

Оксана Матюшко, вчитель фізичної культури школи № 294 Деснянського району увійшла в п`ятірку найкращих вчителів України за результатами фіналу Всеукраїнського конкурсу

Оксана Матюшко, вчитель фізичної культури школи № 294 Деснянського району  увійшла в п`ятірку найкращих вчителів України за результатами фіналу Всеукраїнського конкурсу

26 та 27 листопада на базі Скандинавської гімназії у Києві за участі фахівців фізичного виховання та глядачів пройшов фінал Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу під назвою «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».

Як повідомлялося раніше, у жовтні завершився регіональний етап цього конкурсу. За його результатами були визначені найкращі вчителі фізичної культури регіонів, серед яких всеукраїнське журі обрало п’ятьох фіналістів.       Серед них Матюшко Оксана Леонідівна, вчитель фізичної культури школи І-ІІІ ступенів № 294 Деснянського району м. Києва, переможець міського етапу конкурсу.

Вже за доброю традицією жеребкування черговості проведення уроків у фіналі конкурсу проводили легенди вітчизняного футболу Володимир Мунтян і Володимир Трошкін.

До складу журі, яке оцінювало уроки, увійшли: Євгеній Столітенко (Федерація футболу України, Комісія УЄФА з масового футболу, який є ініціатором та організатором цього заходу); Владислава Ганчева (Інститут модернізації змісту освіти МОН); Володимир Волинець (Комітет з фізичного виховання та спорту МОН); Володимир Залойло (кафедра футболу Національного університету фізичного виховання і спорту України); Сергій Чешейко (заслужений учитель України); Ліана Копилова (переможець конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури).

Лауреатами цьогорічного конкурсу стали: Вікторія Ковпак (Користівська ЗОШ Олександрівського р-ну, Кіровоградська обл.), Оксана Матюшко (школа І-ІІІ ступенів № 294 Деснянського району м. Києва) та Людмила Резніченко (Спеціалізована школа № 9 м. Суми, Сумська обл.). Переможцем у номінації на «кращий інноваційний урок фізичної культури» став Віктор Войцеховський (Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, м. Луцьк, Волинська обл.). А у номінації «кращий урок фізичної культуру з елементами футболу» та абсолютним переможцем конкурсної програми став Василь Мороз (вчитель фізичної культури спеціалізованої школи  № 30   м. Херсон.)

Підтримати та привітати Оксану Матюшко прийшла директор школи № 294 Щербак Діана Михайлівна.    

Всі лауреати, а також переможці отримали дипломи, пам’ятні призи і необхідні для роботи з учнями інвентар та екіпірування.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку