Головна  →  Новини районів  →  30 листопада 2015

Тиждень історії в СЗШ № 9

Тиждень історії в СЗШ № 9

З 24.11 по 27.11 в СЗШ № 9 пройшов тиждень історії під гаслом: «Сьогодні знавці історії, а завтра її творці». В рамках тижня були проведені історичні вікторини, конкурси, відкриті уроки, виховні заходи. Вчителі історії Євдокимова Тетяна Ананіївна і Кліменко Ірина Геннадіївна протягом тижня під час тематичних майстер-класів і відкритих уроків вражали аудиторію своєю майстерністю та професіоналізмом.

На відкритому уроці з історії   профільна група «істориків» 11-х класів перенесла всіх присутніх у часи Київської Русі, демонструючи свою фахову підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання з історії. На відкритому уроці з предмету «Людина і світ» на розсуд аудиторії 11-А та 11-Б класів Євдокимовою Т. А. була запропонована актуальна для молоді тема «Молодіжна субкультура». Кожен учень 11-х класів, завдяки педагогічній майстерності вчителя, мав можливість представити власну позицію з даного питання.

         Логічним завершенням тижня історії став театралізований навчально-виховний захід, проведений  Кліменко Іриною Геннадіївною для учнів 6-Б класу, вчителів та батьківської громади школи, які наче побували в Давній Греції.

Тиждень історії став яскравим підтвердженням словам відомого письменника Л. М. Толстого, що якщо вчитель поєднує в собі любов до справи і до учня, він – досконалий учитель. 

Перейти до спискуВерсiя для друку