Головна  →  Новини  →  26 листопада 2015

Педагогічні працівники позашкільних навчальних закладів столиці відвідали виставку «Шедеври світової пластики» у Мистецькому Арсеналі

Педагогічні працівники позашкільних навчальних закладів столиці відвідали виставку «Шедеври світової пластики» у Мистецькому Арсеналі

 

 

 

 

У рамках проведення тижня позашкільної освіти 26 листопада  педагогічні працівники позашкільних навчальних закладів столиці та спеціалісти управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій відвідали виставку «Шедеври світової пластики» у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал».

 

Учасники виставки ознайомилися із скульптурами з приватного зібрання відомого колекціонера та мецената Ігоря Воронова. В експозиції представлено близько 150 творів видатних митців, чия творчість стала знаковою для історії візуальної культури: Едгара Дега, Олександра Архипенка, Жана Арпа, Костянтина Бранкузі, Рембрандта Бугатті, Поля Гогена, Сальвадора Далі, Альберто та Дієго Джакометті, Жака Ліпшиця, Арістіда Майоля, Генрі Мура, Ханни Орлової, Пабло Пікассо, Огюста Родена, Осипа Цадкіна, Деметра Чипаруса.

 

Експозиція проекту представляє історію  розвитку пластики XX століття: від постімпресіонізму та ар-деко до кубізму, від неокласицизму до сюрреалізму.

 

Педагоги також відвідали інтерактивну виставку-презентацію нових освітніх тенденцій -  освітній проект для дітей та підлітків «АРСЕНАЛ ІДЕЙ». Проект об’єднує та демонструє найбільш ефективні й прогресивні напрацювання в освітній сфері, ефективність використання нових форм навчання та широку палітру інноваційних підходів до позашкільної освіти в Україні.

 

 Організатори заходу  – Департамент освіти і науки, молоді та спорту, за підтримки Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький Арсенал».

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку