Головна  →  Новини  →  26 листопада 2015

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щиро вітає Міністра освіти і науки України Квіта Сергія Мироновича з ювілеєм.

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  щиро вітає Міністра  освіти і науки України Квіта Сергія Мироновича з ювілеєм.

Цього урочистого дня освітяни столиці щиро вітають Сергія Мироновича з ювілеєм!

Своєю багаторічною відданістю освіті Ви заслужили великий авторитет і глибоку довіру людей. Освітяни знають Вас як реформатора та науковця, професіонала, який сповнений прагненням до розвитку і вдосконалення освітянської справи в нашій державі, людину, яка завжди чує і допомагає іншим.

      Тож, нехай кожен Ваш день буде осяяний високим злетом душі, приносить лише добро, бажання працювати, жити, творити.   Хай втілюються в життя Ваші задуми і сподівання на благо розквіту України!

     Бажаємо Вам, Сергію Мироновичу,   міцного здоров'я і щастя, творчого натхнення й душевного комфорту, вірних соратників і однодумців, талановитих послідовників.

Многая Вам літа!

Перейти до спискуВерсiя для друку