Головна  →  Новини  →  25 листопада 2015

У столиці розпочато третій етап четвертої хвилі відкритого відбору на заміщення посад директорів навчальних закладів Києва

У столиці розпочато третій етап четвертої хвилі відкритого відбору на заміщення посад директорів навчальних закладів Києва

У столиці триває відкритий відбір кандидатур на заміщення вакантних посад керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Києва. Сьогодні розпочато третій етап, під час якого кандидати презентують власне бачення розвитку обраного навчального закладу.

Так, наразі столична освіта обирає серед професіоналів, ефективних менеджерів для 13 навчальних закладів, а саме: у дошкільний навчальний заклад № 371, дошкільний навчальний заклад № 73, дошкільний навчальний заклад № 696, спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 307 з поглибленим вивченням природничих наук, середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 224, дошкільний навчальний заклад № 241, загальноосвітній навчальний заклад «Санаторна школа-інтернат № 19», середню загальноосвітню школу № 162, спеціалізовану авіаційно-технологічну школу № 203, дошкільний навчальний заклад № 713, дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) компенсуючого типу (спеціальний) № 154, дошкільний навчальний заклад № 373 та дошкільний навчальний заклад №423.

Відкритий відбір кандидатів на заміщення вакантних посад директорів шкіл і дитсадків триває у три етапи: тренінги з лідерства та психології у Київському університеті ім. Б. Грінченка, ознайомлення кандидатів із закладом, де вони хочуть працювати, можливе спілкування з колективом та батьками та представлення ними власного бачення розвитку навчального закладу.

З детальною інформацією щодо порядку проведення відбору кандидатур на заміщення вакантних посад керівників загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів м. Києва можна ознайомитись на сайті Департаменту у відповідній рубриці або за посиланням.

Зазначимо, що результати відбору носять рекомендаційний характер, оскільки його процедура не затверджена на законодавчому рівні. Призначення керівників навчальних закладів відбувається Департаментом освіти, науки, молоді та спорту за поданням голів районних державних адміністрацій.

За результатами відкритого відбору вже призначено 41 керівника навчального закладу, з них – 22 керівники загальноосвітніх навчальних закладів та 19 керівників дошкільних навчальних закладів.

Нагадаємо, що четверта хвиля відкритого відбору на заміщення посад директорів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Києва розпочалася 21 жовтня 2015 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку