Головна  →  Новини  →  25 листопада 2015

Добро починається з тебе!

Добро починається з тебе!

24 листопада лідери учнівського самоврядування Голосіївського, Дніпровського та Подільського районів  спільно з головою Голосіївської районної Спілки учасників та ветеранів АТО Андрієм Дащенком відвідали Головний військовий клінічний госпіталь.

Діти поспілкувалися з бійцями АТО, які перебувають на лікуванні  у госпіталі, побажали їм швидкого одужання, міцного здоров’я, злагоди у сім’ях та миру в Україні. Лідери передали військовим ангели-обереги, малюнки, листи підтримки, фрукти та солодощі.

У госпіталі провели майстер-клас для учнів із виготовлення марлевих серветок. Школярі мали можливість навчитися самостійно виготовляти перев’язувальний матеріал.

Надалі, лідери учнівського самоврядування проведуть у навчальних закладах акції з виготовлення марлевих серветок, які передадуть у госпіталь.  


 

Відгуки учнів:

Мозольова Яніна, учениця СЗШ № 201 Дніпровського району:

«Сьогодні я мала можливість поспілкуватися і подякувати бійцям  АТО особисто, за те, що вони захищають нас і нашу країну. Мені, як учениці школи з медичним профілем, надзвичайно важливо взяти участь у даній акції, цим я зможу допомогти захисникам України. Я вважаю, що більше школярів мають долучитися до акції».

Рункевич Анастасія, учениця СЗШ № 201 Дніпровського району:

«Беручи участь у акції, я не думала, що так цим переймуся. Відвідуючи поранених бійців АТО, у мене перейняло дух. Дивлячись, якою ціною вони здобувають Перемогу, я зрозуміла, що участь у цій акції - це найменше, що я можу зробити. Розповідь волонтерки Інни, була дуже цікавою і залишила на душі бажання допомогати. Я використаю всі можливості, щоб допомогти бійцям.»

Кайданник Вероніка, учениця СЗШ № 99 Дніпровського району:

«Я часто відвідую госпіталі та бійців АТО, і ця зустріч для мене була ще однією можливістю зробити свій внесок у захист України. Насправді, дії по виготовленню марлевих серветок легкі і я з радістю долучуся сама і запрошу друзів взяти участь у акції. Дякую за можливість зробити свій внесок у досягнення миру та злагоди в Україні».

Перейти до спискуВерсiя для друку