Головна  →  Новини  →  24 листопада 2015

Нагородження переможців на Всеукраїнському конкурсі від Олімпійської академії та видавництва «Педагогічна преса»!

У столичній гімназії «Потенціал» відбулося нагородження  переможців Всеукраїнського огляду- конкурсу з історії олімпійського руху, який спільно з Національним олімпійським комітетом проводила Олімпійська академія України.

Біля 200 представників від навчальних закладів – директорів, їх заступників та вчителів фізкультури з усієї України завітали до Києва, щоб підвести підсумки конкурсу, поділитись досвідом з колегами та дізнатись про інноваційні технології у підготовці до уроків фізкультури.

Президент Олімпійської академії України, член Виконкому НОК Марія Булатова та начальник управління олімпійського руху Національного олімпійського комітету, призерка Олімпійських ігор зі стрибків у воду Анна Сорокіна урочисто відкрили захід і нагородили переможців у трьох номінаціях: «Найкращий олімпійський музей», «Найкращий олімпійський кабінет» та «Найкращий олімпійський куточок» у загальноосвітній школі. Також всі учасники семінару прийняли участь у Олімпійському квесті, який підготували учні гімназії «Потенціал».

Навчальний заклад нашого району -  гімназія№143 також отримала одну із  почесних нагород, отримавши третє місце у номінації  «Найкращий олімпійський куточок». Матеріал до конкурсу готувала завідуюча кафедрою естетичного та фізичного розвитку вчитель-методист гімназії № 143 Ружанська Оксана Віталіївна.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку