Головна  →  Новини районів  →  24 листопада 2015

Сучасні підходи до вивчення суспільствознавчих дисциплін в умовах нової історичної концепції

Сучасні підходи до вивчення суспільствознавчих дисциплін в умовах нової історичної концепції

У ліцеї № 157 відбувся семінар-практикум для вчителів суспільствознавчих дисциплін району «Сучасні підходи до вивчення суспільствознавчих дисциплін в умовах нової історичної концепції».

Мета семінару – ознайомити учителів із сучасними підходами до вивчення суспільствознавчих дисциплін, розвивати їхню професійну компетентність у галузі інноваційних технологій в умовах нової історичної концепції.

Вчитель історії та правознавства, голова шкільного методичного об’єднання Берендєєв С.О. поділився своїм досвідом роботи на тему «Використання проектної діяльності на уроках історії та правознавства». Також він провів з учителями району практичне заняття «Історичний квест».

Вчитель історії Мартиненко О.М. розповіла про роль національно-патріотичного виховання в контексті нової історичної концепції (на прикладі виховного заходу «Козацькі забави»).

Вчитель історії Максимчук М.Р. акцентувала увагу вчителів на питанні щодо використання сучасних інноваційних технологій на уроках історії.

Вчитель історії Созанська О.В. розповіла про сучасні підходи до вивчення суспільних дисциплін на прикладі роботи освітньої системи Польщі.

Вчителі подякували адміністрації навчального закладу, вчителям кафедри історії та правознавства за високу підготовку та проведення змістовного, цікавого семінару на високих методичному та професійному рівнях. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку