Головна  →  Новини  →  19 листопада 2015

Київ модернізує теплові пункти у школах та дитсадках у рамках програми з енергозбереження – Ганна Старостенко

Київ модернізує теплові пункти у школах та дитсадках у рамках програми з енергозбереження – Ганна Старостенко

До кінця року у 220 навчальних закладах Києва планується провести модернізацію обладнання індивідуальних теплових пунктів (ІТП). Після капітального ремонту вони автоматично регулюватимуть подачу тепла у приміщення відповідно до погодних умов. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко за підсумками наради з керівниками районних управлінь освіти.

 «Київська міська влада дотримується виконання програми з енергозбереження, тому такі заходи з впровадження енергоефективних технологій, особливо в навчальних закладах та інших приміщеннях бюджетної сфери, є надважливими», – наголосила вона.

За словами Ганни Старостенко, у рамках цього проекту місто планує провести капітальний ремонт ІТП у понад 320 навчальних закладах.

 «У 220 закладах обладнання модернізують вже в цьому році, ще 100 – у наступному. Крім того, у 2016 році ми розраховуємо модернізувати ще 200 ІТП за кошти інвесторів. З міського бюджету лише цього року ми виділили 11 млн грн», – додала вона.

Перейти до спискуВерсiя для друку