Головна  →  Новини  →  17 листопада 2015

Яскрава перемога колективу «PremierDance» у Чемпіонаті України з танцювального шоу

Яскрава перемога колективу «PremierDance» у Чемпіонаті України з танцювального шоу

Щойно закінчився XIV Фестиваль сучасного танцю «Непростотанці 2015», який у рамках Чемпіонату України з танцювального шоу упродовж двох днів тривав у столиці України.

Колективи з різних куточків країни демонстрували свій хореографічний талант, пластику та майстерність у числених напрямах та номінаціях, серед яких: народний, класичний і естрадний танець, National and Folklore Dance, сучасна і бальна хореографія, оригінальний жанр, Jazz and Show Dance, Hip Hop & Street Dance, Modern and Contemporary Dance, танцювальне шоу та багато іншого.

Традиційно колегія суддів складалась з вітчизняних та закордонних фахівців. Так, хореографічні постановки, навички, стиль оцінювали лондонський суддя Міжнародної танцювальної організації Dance World Cup, артист, шоу-мен і продюсер ChateauChristophe та JohnGrimshaw, президент Міжнародної танцювальної організації Dance World Cup, Supervizer, VIP суддя. Їм допомагали Олена Пуль, преможниця багатьох телевізійних проектів, неодноразовий член журі всеукраїнських і міжнародних конкурсів; Олександр Скиба, суддя Міжнародної категорії I.D.F., засновник національного Інтернет-порталу U-dance; Людмила Глушко, режисер-постановник, хореограф, викладач сучасної хореографії Київської академії естрадно-циркового мистецтва та інші.

У Чемпіонаті України з танцювального шоу усі солісти «Premier Dance», танцювального колективу гімназії «Прем’єр», посіли п’ять призових місця у двох номінаціях:

- народна стилізація формейшин;

- кантемпорри-денс – мала група.

«Premier Dance» отримав міжнародні дипломи, кубки, але найбільшою для колективу нагородою стало те, що він став учасником відбіркового етапу Кубку СвітуDANCEWORLDCUP, який стартує з 25.06-02.07.2016 у Великобританії.

Ця перемога є високою оцінкою хореографічного мистецтва творчого колективу та професіоналізму їхнього керівника. Завдяки творчому запалу художнього керівника ансамблю ЮліїЛукяненко,юні танцюристи швидко засвоюють танцювальні навички, оволодівають сценічною культурою, у них є мотивація до навчальної діяльності. Це дає можливість вихованцям розкрити свої таланти і здібності, перевтілюватися у сценічні образи, вільно опановувати ази хореографічне мистецтво.

Колектив «Premier Dance» гімназії «Прем’єр» з творчим вогником і ентузіазмом вже почав готуватися до танцювальних змагань у Великобританії. Щиро вітаємо учасників «Premier Dance» та керівника з яскравою перемогою. Бажаємо їм творчої наснаги, нових перемог і високих результатів.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку