Головна  →  Новини районів  →  4 листопада 2015

У ЗНЗ №232 Оболонського району відбувся відкритий урок, присвячений святкуванню визначних дат: 70-річчю Організації Об'єднаних Націй та 70-річчю ЮНЕСКО

У ЗНЗ №232 Оболонського району відбувся відкритий урок, присвячений святкуванню визначних дат: 70-річчю Організації Об'єднаних Націй та 70-річчю ЮНЕСКО

У ЗНЗ №232 Оболонського району міста Києва за сприяння Міністерства молоді та спорту України та Громадської ради при Мінмолодьспорту було організовано відкритий урок, присвячений святкуванню визначних дат - 70-річчю Організації Об'єднаних Націй та 70-річчю ЮНЕСКО. Відкритий урок відбувся англійською мовою.

У заході взяли участь заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції, заступник Голови Національної комісії України у справах ЮНЕСКО Микола Мовчан, Голова Громадської ради при Міністерстві Сергій Тимофєєв та науковець з університету Віадріна (Німеччина, Франкфурт-на-Одері) Крістіан Хьольберт. Вони розповіли про відносини України з ООН та ЮНЕСКО, а також про взаємини Німеччини із зазначеними організаціями.

Діти старших класів мали можливість поспілкуватися англійською мовою з представниками Міністерства та іншими гостями та задавати їм питання щодо ООН та ЮНЕСКО. Учні глибше ознайомилися з історією та діяльністю Організації Об’єднаних Націй, ключовими подіями, які мали місце за 70 років існування ООН, а також структурою, завданнями та цілями ЮНЕСКО. Дуже велику зацікавленість учні виявили до вивчення англійської, німецької та інших мов країн-членів ЄС.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку