Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2015

ІІ Міжнародний благодійний телевізійний Фестиваль-конкурс мистецтв «EURO MUSIC DANCE»

ІІ Міжнародний благодійний телевізійний Фестиваль-конкурс мистецтв «EURO MUSIC DANCE»

З 26 по 27 вересня 2015 року за ініціативи спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 23 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району м. Києва відбувся ІІ Міжнародний благодійний телевізійний Фестиваль-конкурс мистецтв «EURO MUSIC DANCE». Фестиваль проходив за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, творчого центру  «IMPRESA» (м. Рига, Латвія) та творчого об’єднання «PRODIS» (м. Київ, Україна).

Головною метою Фестивалю є популяризація української дитячої творчості на Україні та за її межами, укріплення міжнародних культурних зв’язків шляхом виявлення та підтримки обдарованої молоді, а також залучення юних талантів до активної участі у творчому житті країни, формуванні майбутньої творчої інтелігенції.

У заході взяли участь близько 200 учасників: індивідуальні виконавці та колективи з різних куточків України, Республіки Білорусь та Республіки Польщі. Головою журі хореографічно-оригінального жанру першого конкурсного дня був Дмитро Коляденко – хореограф, співак, телеведучий, епатажний шоу-мен, засновник балету «Арт-класік», а головою журі вокально-інструментального жанру став Олександр Доля, заслужений діяч України, співак, лауреат та дипломант всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів.

За результатами конкурсу всі учасники були нагороджені дипломами відповідно до набраних балів. 

Вітаємо усіх учасників! Бажаємо успіхів у творчій діяльності!

Перейти до спискуВерсiя для друку