Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2015

Вітання Міністра освіти і науки України Сергія Квіта з Днем Учителя

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем Учителя!

Праця вихователя, вчителя, викладача, майстра професійно-технічного закладу є надзвичайно важливою для суспільства. Саме педагог формує світоглядні та моральні принципи молодого покоління, почуття відповідальності перед своєю країною, любові до власного народу, пошани до його історії та рідної мови.

Сьогодні, в час побудови нового демократичного  суспільства, ми, як ніхто розуміємо, що реформа системи освіти має стати головним фундаментом якісних змін на шляху до успішної та конкурентоспроможної європейської держави. Ключова роль в реформуванні освіти належить вчителю, котрий постійно прагне професійного вдосконалення, освоює новітні технології, застосовує передові методики, щоб найбільш ефективно передати сучасні знання учням.

Щиро вдячний Вам за самовіддану працю, за пошук і винахідливість, за мудрість і терпіння, за тепло, яке ви щодня даруєте нашим дітям.

В цей святковий день бажаю Вам творчої енергії, розуміння учнів, батьків та колег, оптимізму у щоденній праці, миру в Україні та  злагоди в родині!

З повагою,

Міністр освіти і науки                                                       Сергій Квіт

Перейти до спискуВерсiя для друку