Головна  →  Новини районів  →  1 жовтня 2015

Напередодні професійного свята працівників освіти в Голосієво відбулися урочистості, на яких вшановували освітян району

Напередодні професійного свята працівників освіти в Голосієво відбулися урочистості, на яких вшановували освітян району

У Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації відбулися урочистості, присвячені до Дня працівників освіти. В залі не було жодного вільного місця - зібрався потужний педагогічний колектив Голосіївського району.

До вітального слова були запрошені голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Андрій Анатолійович Мельничук, начальник управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Галина Миколаївна Полторак, голова  профспілкової організації працівників освіти Голосіївського району  Олена Василівна Гейчик.

Багато прозвучало зі сцени хороших, теплих, добрих слів для вчителів та освітян. Кращим були вручені почесні  грамоти та квіти за  сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди свята.

Освітян Голосієва вітали кращі колективи Будинку дитячої та юнацької творчості, Дитячо-юнацької музично-вокальної хореографічної студії „Світанок”.

Кожен День учителя – це привід сказати слова вдячності нашим учителям за їх терпіння і важку працю заради нашого успішного майбутнього. Вчитель – просте, звичайне слово, яке щодня повторюємо і ми, і наші діти. А скільки воно зберігає у собі найкращих, незабутніх спогадів! Скільки пов'язано з ним перемог і звершень у кожної людини!

Ми вітаємо тебе, вчителю!

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку