Головна  →  Новини  →  28 вересня 2015

У гімназії «Київська Русь» та ліцеї «Інтелект» перенесено осінні канікули

У гімназії «Київська Русь» та ліцеї «Інтелект» перенесено осінні канікули

Згідно з рекомендаціями Головного управління Держсанепідслужби м. Києва щодо необхідності тимчасового призупинення навчально-виховного процесу у гімназії «Київська Русь» та у ліцеї «Інтелект» до приведення показників вмісту хімічних речовин у повітрі приміщень навчальних закладів до нормативних показників, в обох навчальних закладах перенесено осінні канікули. Вони триватимуть з 28 вересня до 9 жовтня включно.

Відповідні накази підписані директорами обох навчальних закладів. Таке рішення узгоджувалось з представниками батьківської громади під час проведення засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Протягом цього періоду представники Акціонерної компанії «Київміськбуд» повинні замінити в усіх приміщеннях, де виявлено перевищення шкідливих речовин, лінолеум на покриття підлоги, що відповідає державним санітарним нормам.

Для тих дітей, чиї батьки не зможуть залишити їх вдома, у школі № 62 буде організовано роботу шести чергових груп. У випадку, якщо всі будівельні роботи будуть завершені раніше вказаних строків, навчальний процес в обох навчальних закладах буде відновлено на наступний день після закінчення ремонту.

Зазначимо, що за результатами досліджень середньодобових концентрацій у повітрі закритих приміщень навчального закладу виявлено підвищену концентрацію фенолу, формальдегіду та аміаку. Крім того, дослідження лінолеуму полівінілхлоридного з залишками клею та фрагменту корпусних меблів (ДСП ламінованої) показали перевищення норм на вміст фенолу.

Перейти до спискуВерсiя для друку