Головна  →  Новини районів  →  25 вересня 2015

У Києві триває Тиждень дошкілля

У Києві триває Тиждень дошкілля

«День дошкілля – наше свято!» - під таким гаслом провели 22 вересня 2015 року  урочисті заходи, присвячені Всеукраїнському Дню дошкілля,  у Деснянському районі.

На базі дошкільного навчального закладу № 111 були презентовані  досвіди  роботи з дітьми і батьками 71 дитячого садка району.

Гості урочистостей мали змогу познайомитися з витворами мистецтва, присвяченими дошкіллю і Україні, взяти участь у роботі майстер-класів з гончарства; познайомитися з технікою створення квітів із стрічок «канзаші»; створити власну пісочну казку під час сенсорного розвантаження; побувати на психологічному тренінгу. 

Не менш цікавими були і виступи педагогів: заступник начальника управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації з питань дошкільної  освіти Рожкова Л. познайомила присутніх із поняттями «дошкілля» та розповіла про розвиток системи дошкільної освіти району; завідувач дошкільного навчального закладу № 83 Позіхайло С. провела цікавий екскурс в історію питання лідерства і продемонструвала відеоматеріали про погляд дітей на керівника дитячого садка; вихователь-методист дошкільного навчального закладу № 784 Молочко М. розповіла про створення в закладі моделі ситуації успіху, формування творчої особистості  та організацію роботи з батьками і педагогами.

Завершилося свято захоплюючими дитячими танками і піснями у виконанні вихованців дитячих садків.

Допоки сонце світить з висоти,

Щебечуть птахи, квітнуть квіти,

Ми вам життям бажаєм твердо йти

І дням наступним від душі радіти!

Хай щастя завжди супроводить вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

 

З Днем дошкілля!

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку