Головна  →  Новини  →  22 вересня 2015

У гімназії «Київська Русь» обмежено навчальний процес

У гімназії «Київська Русь» обмежено навчальний процес

Навчальний процес у гімназії «Київська Русь» обмежено з 22 вересня 2015 року. Відповідне рішення прийнято Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, враховуючи результати лабораторних досліджень проб повітря, здійснених Державною установою «Київський міський лабораторний центр Держсанепідслужби України».

Наразі прийнято рішення ізолювати приміщення, в яких за результатами досліджень виявлено підвищений рівень шкідливих речовин. Крім того, наразі головне управління Санітарно-епідеміологічної служби України у місті Києві спільно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій департаменту благоустрою та збереження природного середовища КМДА здійснює процес повної лабораторної перевірки усіх приміщень гімназії на предмет вмісту шкідливих речовин та їх концентрації.

За попередніми даними фахівців, зважаючи на те, що навчальний заклад був введений в експлуатацію два роки тому, можливим фактором впливу на забруднення повітря є недотримання будівельних технологій та вимог.

На час перевірки та вимушеної перерви у начальному процесі для школярів буде організовано роботу чергових груп поза межами гімназії, екскурсії тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку