Головна  →  Новини  →  8 вересня 2015

Міська влада шукатиме інвесторів для будівництва дитсадків у Солом’янському та Шевченківському районах – Ганна Старостенко

Міська влада шукатиме інвесторів для будівництва дитсадків у Солом’янському та Шевченківському районах – Ганна Старостенко

Міська влада проведе інвестиційні конкурси для будівництва дошкільних навчальних закладів у Шевченківському районі (вул. Дмитрівська, 66) та у Солом’янському районі (вул. Кудряшова, 7-А). Відповідні розпорядження днями підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

«Команда Віталія Кличка робить усе можливе, щоб вирішити проблему переповненості у навчальних закладах столиці для того, щоб діти мали гідні та комфортні умови навчання. Саме тому, цього року ми вже збудували два нових дитячих садки та дві школи, а зараз залучатимемо інвесторів для будівництва ще двох закладів для дошкільнят у районах, де дитячі садочки переповненні більш ніж на 120 відсотків», – розповіла Ганна Старостенко.

Так, Київське інвестиційне агентство виступить замовником підготовчих робіт та реалізації проектів, розробить орієнтовні техніко-економічні показники, можливі проектні пропозиції за об’єктами інвестування, погодить з відповідними структурними підрозділами КМДА та районними у м. Києві державними адміністраціями. За підтримки рішення щодо будівництва ДНЗ Київською міською радою, Департамент економіки та інвестицій проведе інвестиційні конкурси.

Нагадаємо, що міська влада Києва, крім бюджетних коштів, активно залучає також позабюджетні до розбудови соціальної інфраструктури міста, зокрема це стосується розширення мережі дошкільних навчальних закладів. У червні Київський міський голова, який особисто представляє інвестиційний потенціал Києва на міжнародній арені, привернув 4,5 мільйона євро іноземної допомоги для реконструкції 29 дитячих садків столиці. 

Перейти до спискуВерсiя для друку