Головна  →  Новини  →  4 вересня 2015

Столична влада організувала безпечне перебування дітей в школах та дитсадках - Ганна Старостенко

Столична влада організувала безпечне перебування дітей в школах та дитсадках - Ганна Старостенко

За оперативною інформацією районних управлінь освіти у школах сьогодні в чергових групах займаються 907 дітей. Усі садочки працюють у звичайному режимі, але посилено санітарний догляд за приміщеннями та територією. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко у ході інспекції навчальних закладів щодо організації чергових груп та безпечних умов перебування дітей.

«За рекомендацією столичної Санепідемслужби сьогодні в усіх школах Києва навчально-виховний процес призупинено. Проте в кожній школі працюють чергові групи на випадок, якщо батьки не можуть залишити дітей вдома. В усіх школах працюють вчителі, які готові прийняти дітей, якщо буде така необхідність», – зазначила вона.

При цьому Ганна Старостенко підкреслила, що всі дитсадки в столиці працюють у звичайному режимі, але з посиленим санітарним доглядом за приміщеннями: «В усіх дитсадках дотримуються рекомендацій СЕС та Головного управління з надзвичайних ситуацій: у приміщеннях закриті вікна, провітрювання не здійснюється, а вологе прибирання проводиться кожні дві години. Дітей не виводять на прогулянки».

Нагадаємо, згідно з рекомендаціями столичного управління з питань надзвичайних ситуацій та Головного управління Держсанепідслужби в м. Києві, 3 вересня навчально-виховний процес у навчальних закладах було скорочено, а 4 вересня – призупинено. При цьому всі дитсадки працюють в штатному режимі з посиленням санітарного догляду.

Перейти до спискуВерсiя для друку