Головна  →  Новини районів  →  3 вересня 2015

«День знань» з Міністром Кабінету Міністрів України Онищенко Ганною Володимирівною відбувся у спеціалізованій школі №211

«День знань» з Міністром Кабінету Міністрів України Онищенко Ганною Володимирівною відбувся  у спеціалізованій школі №211

Сьогодні з нагоди свята «День знань» у спеціалізованій школі №211  відбулася урочиста лінійка. До нас у гості завітали випускниця нашої школи, Міністр Кабінету Міністрів України  - Онищенко Ганна Володимирівна та заступник Голови  Оболонської   районної в місті Києві державної адміністрації – Блохов Сергій Володимирович.  Директор школи Чернюк Наталія В’ячеславівна  та гості привітали шкільну родину зі святом. Цього року школа радо прийняла першокласників, вони  по закінченню лінійки зробили  свої перші кроки до знань.

Адміністрація, вчителі та співробітники школи щиро вітаємо усіх із початком нового навчального року, з якого починається дорога в майбутнє. Ми завжди з особливою теплотою чекаємо наших учнів, цінуємо кожну особистість, шляхетну роботу їх розуму і серця.

У новому навчальному році усім зичимо легкого здобуття знань, бажаємо досягти своєї мети, знайти взаєморозуміння з оточуючими, зустріти добрих і надійних друзів. 

Перейти до спискуВерсiя для друку