Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв привітав учнів 24-ї та 82-ї шкіл зі святом Першого дзвоника

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв взяв участь в урочистій шкільній лінійці до святкування 1-го вересня у школі №24 та №82, що у Шевченківському районі столиці.

«День знань – це чудове свято. І я бажаю сьогодні всім без винятку не припиняти вдосконалювати свої знання та навички, скільки б років вам не було. Бо, як каже народне прислів’я, вік живи – вік вчись. А всім школярам і студентам, вчителям і викладачам я бажаю успіхів, наснаги і, головне – взаєморозуміння», – сказав Петро Пантелеєв під час відкриття шкільної лінійки.

У рамках святкування Дня знань заступник голови КМДА разом із батьками школярів привітав дітлахів і вчителів, відвідав учнів як молодших, так і старших класів, разом з одинадцятикласниками прослухав відкритий урок.

«Дивне відчуття виникає, коли сідаєш за шкільну парту через стільки років. З ностальгією згадую, як і сам був школярем», – зізнається заступник голови КМДА.

Школярі отримали в подарунок від заступника голови Київської міської державної адміністрації сертифікати на придбання спортивного інвентаря.

Перейти до спискуВерсiя для друку