Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Комплексна термосанація ліцею «Наукова зміна» дозволить щорічно економити близько 2 млн грн – Ігор Ніконов

 

До нового навчального року міська влада здійснила комплексну термосанацію будівлі ліцею «Наукова зміна». За результатами проведеного енергоаудиту 80 будівель саме цей навчальний заклад найбільше потребував відповідних заходів. Сьогодні ліцей відвідав перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов для того, аби привітати учнів та колектив із початком нового навчального року, а також проінспектувати завершення комплексної термосанації будівлі навчального закладу.

«Сьогодні ліцей є одним із найкращих навчальних закладів у Києві і надзвичайно приємно, що учні розпочинають новий навчальний рік у комфортних умовах. Команда мера Віталія Кличка робить усе можливе, аби діти в Києві могли отримати гідну та якісну освіту. Заходи, які ми втілили у ліцеї – вдалий тому приклад, тож батьки можуть бути спокійними за вибір саме цього навчального закладу для своїх дітей», – зазначив Ігор Ніконов.

Перший заступник голови КМДА розповів, що до нового навчального року в ліцеї «Наукова зміна» утеплили фасад та покрівлю, замінили вікна на енергозберігаючі, замінили конвектори і встановили балансуючу арматуру системи опалення, забезпечили вентиляцію кухні та встановили провітрювачі в класах. Ці заходи забезпечать нормальну внутрішню температуру, а також дозволять зекономити енергоресурси приблизно на 45%, що може складати близько 2 млн грн щорічно. Окрім того, Ігор Ніконов повідомив, що міська влада планує здійснити комплексну термосанацію 16 ДНЗ цього року.  

Перейти до спискуВерсiя для друку