Головна  →  Новини  →  31 серпня 2015

Серпнева педагогічна рада колективу Київського Палацу дітей та юнацтва

8 серпня 2015 року в Національному музеї історії України відбулася педагогічна рада колективу Київського Палацу дітей та юнацтва: «Підсумки роботи у 2014-2015 навчальному році та нові освітні ініціативи Київського Палацу дітей та юнацтва». Перед засіданням педагогічної ради для працівників Палацу було проведено змістовну екскурсію музеєм історії України у Другій світовій війні.
   З нагоди початку нового навчального року з вітальним словом до присутніх звернулася Валентина Гордієнко – головний спеціаліст Департаменту науки і освіти. Директор Палацу Оксана Добровольська презентувала досягнення колективу за минулий навчальний рік. Оксана Миколаївна також окреслила завдання колективу на наступний рік, серед яких ключовими є виховання дитини як культурної, гуманної, соціально-активної особистості, громадянина своєї Батьківщини, сприяння розвитку громадського співуправління в Палаці, розробка і впровадження проектної і дослідницької діяльності, особистісне зростання педагога, підготовка до державної атестації закладу.
   Про підсумки Всеукраїнського конкурсу «Врятувати від забуття» доповіла Надія Іллюк – кандидат наук із соціальних комунікацій завідувач відділу ІТА «ЮН-ПРЕС».
  Значущою подією стало підписання договору між Палацом та «Благодійним фондом «ОВЕС», який представляла Тетяна Руденко - голова фонду. 
   Наталія Філатова, завідувач науково-освітнього відділу Національного Музею історії України у Другій світовій війні розкрила досить актуальну тему «Роль і місце України в Другій світовій війні у контексті розробленої програми «Національно-патріотичне виховання дітей та молоді». 
    Про результати реалізації І етапу проекту «ІТ-Палац та завдання на 2015-2016 навчальний рік» розповіла Віталіна Штурмак, завідувач відділу ІКТ. Віталіна Олександрівна наголосила на важливості активного користування інтернет мережею та перспективи даного напряму. 
   Підсумки роботи нового формату з учнями в канікулярний час «PROFI CAMP» презентувала Олександра Долгова, завідувач відділом соціальних ініціатив і партнерства. 
   Дирекцією Палацу та профспілкою було нагороджено кращих працівників за сумлінне виконання своїх обов’язків подяками та грамотами.
   Педагоги переглянули традиційну виставку квітів, яка щорічно проходить в Києві в Печерському ландшафтному парку довкола Співочого поля. Експонати до виставки підготували працівники комунальних районних підприємств по утриманню зелених насаджень КО «Київзеленбуд».

Перейти до спискуВерсiя для друку