Головна  →  Новини  →  27 серпня 2015

Школи Києва приділятимуть значну увагу національно-патріотичному вихованню дітей – Ганна Старостенко

Школи Києва приділятимуть значну увагу національно-патріотичному вихованню дітей – Ганна Старостенко

У новому навчальному 2015-2016 році столичні школи мають приділяти серйозну увагу національно-патріотичному вихованню школярів. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час серпневої конференції керівників навчальних закладів Деснянського району столиці.

Starostenko

«Неможливо за книжкою навчити дітей любити свою Батьківщину. Тому національно-патріотичне виховання має полягати в комплексі заходів, які виховуватимуть у дітей пошану до історії, любов до рідної культури, готовність до захисту своєї рідної землі. Це може бути різноманітна робота як під час навчального процесу, так і поза ним – концерти для ветеранів, плетіння сіток, проведення акцій із підтримки української армії або збір макулатури, кошти з якого спрямовують на потреби наших воїнів», – зазначила вона, звертаючись до освітян Деснянського району.

Starostenko

Під час проведення конференції Ганна Старостенко також подякувала всім керівникам навчальних закладів району та управлінню освіти за оперативну й якісну підготовку до нового навчального року. «Деснянський район найкраще сьогодні, порівняно з іншими, підготувався до нового навчального року – фактично 90% готовності. Це дуже високий результат, незважаючи на те, що Троєщина – досить молодий район і має найбільшу кількість навчальних закладів – 64 школи, 63 дитсадки. Крім того, у рейтингу сотні найкращих навчальних закладів України – два заклади представляють Деснянський район Києва», – зауважила заступник голови КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку