Головна  →  Новини  →  26 серпня 2015

За незадовільну підготовку навчальних закладів до нового навчального року відповідатимуть райони – Ганна Старостенко

За незадовільну підготовку навчальних закладів до нового навчального року відповідатимуть райони – Ганна Старостенко

Київська міська влада вимагає пояснень від Печерської районної у м. Києві державної адміністрації щодо незадовільної підготовки шкіл і дитсадків Печерського району до нового навчального 2015-2016 року. Про це за підсумками інспекції стану підготовки навчальних закладів у середмісті столиці повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«За результатами попереднього аналізу стану підготовки районів до нового навчального року Печерський район має на сьогодні найгірші показники. На жаль, майже за два тижні ситуація виправлена не була – під час інспекції ми виявили, що багато ремонтних робіт виконані не в повному обсязі, хоча до Дня знань залишається зовсім мало часу», – зазначила вона.

inspekcija

Так, за словами Ганни Старостенко, у школі № 80 із запланованого ремонту покрівлі сьогодні виконано лише 50 % усіх робіт, а фасад у дитячому садочка № 141 утеплено частково: «Ми чекаємо пояснень від районного керівництва і на наступній нараді під головуванням міського голови, що відбудеться 28 серпня, будемо ухвалювати відповідні рішення – дисциплінарні, а можливо навіть і кадрові».

Водночас, заступник голови КМДА запевнила, що місто докладає всіх зусиль, щоб столичним дітлахам було зручно та комфортно навчатися в школах і дитсадках. «Ми проводимо ремонтні роботи на всіх без винятку аварійних об’єктах. І оскільки мер Віталій Кличко особисто тримає на контролі підготовку до нового навчального року, до 1 вересня роботи на всіх об’єктах сфери освіти мають бути завершені», – підкреслила вона.

inspekcija

 

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку