Головна  →  Новини  →  28 липня 2015

Лист від Надії Савченко

Українська льотчиця та народний депутат України Надія Савченко, заарештована російськими спецслужбами й незаконно утримувана на території Російської Федерації, відповіла на листи і побажання столичних школярів навчально-виховного комплексу «Домінанта».

Кожен з нас, уся українська спільнота з замиранням серця спостерігає за подальшою долею нашої Героїні. В різних містах України люди приходять до посольства РФ з вимогою – негайно звільнити Надію з полону, у знак підтримки Надії проводяться масові акції, волонтери і просто небайдужі підтримують її сім’ю – сестру Віру і маму – Марію Іванівну Савченко.

Разом з Надією Савченко – учні і вчителі НВК «Домінанта». «Надія тримайся, Надя – ми з тобою!», кожним своїм вчинком, кожною дією ми маємо приклад незламної волі, самоідентичності і самосвідомості справжньої українки. Ми маємо за честь віртуально, листами, через волонтерів спілкуватися з льотчицею, але віримо, настане час, коли ми зустрінемося і зможемо обійняти нашу Надію!

З вірою у свободу і незалежність свого народу, правом бути українцем на своїй землі звернулась Надія до учнів. Текст листа наводимо у повному обсязі.

 

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку