Головна  →  Новини  →  22 липня 2015

Делегація Київського Палацу дітей та юнацтва знову фестивалить в Лодзі! Серед 10 команд-учасників міжнародного фестивалю «Folkoweinspiracje» і наш прес-центр «ЮН-ПРЕСу»

Делегація Київського Палацу дітей та юнацтва знову фестивалить в Лодзі! Серед  10 команд-учасників міжнародного фестивалю «Folkoweinspiracje» і наш прес-центр «ЮН-ПРЕСу»

Сьогодні відбувається перше знайомство колективів України, Білорусії та Грузії. Вони демонструють свої візитівки – танці, пісні, невеличкі постановки. До того ж на сцені місцевого Палацу молоді лунають слова організаторів фестивалю, котрі висловлюють свою вдячність учасникам заходу. Присутні об’єднуються у команди, де молодь має змогу проявити свою креативність та унікальність в інтерактивах. Хоча ще не всі учасники в зборі, та вже панує святкова, радісна атмосфера. Люди з різних куточків землі знаходять спільну мову, жартують та сміються. Не зважаючи на пізню годину, у Палаці все ще чутно запальні фестивальні пісні та можна поспостерігати за спільними танцями різних націй, що наче дихають єдиною ідеєю заходу.

   Зважаючи на такий шалений початок цьогорічного фестивалю, з нетерпінням чекаємо нового дня. Мабуть, завтра фестивалити буде ціле місто: святкова хода центральною вулицею, шоу у Мануфактурі та міжнародна вечірня програма.

                                                                                                                                    Щойно зі святкової зустрічі

Катерина  Дмитрієва 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку